Kryptovaluuttayhdistys Konsensus Ry:n vuosikokous ja puheenjohtajan valinta

Vuosi sitten perustettu Suomen Kryptovaluuttayhdistys Ry pitää ensimmäisen vuosikokouksensa tämän viikon perjantaina. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki järjestön jäsenet. Jäseneksi liittyminen on tällä hetkellä maksutonta ja mahdollista Konsensuksen sivuilla. Vuosi sitten perustetulla järjestöllä ei ensimmäisenä toimintavuotenaan ollut jäsenmaksua, mutta tilanne saattaa olla muuttumassa, sillä jäsenmaksusta päättäminen löytyy kokouksen asialistalta.

Helsingin Kalliossa perjantaina järjestettävän ensimmäisen vuosikokouksen yhteydessä järjestölle valitaan myös uusi puheenjohtaja. Ensimmäisen toimintavuoden puheenjohtajana toiminut Niko Laamanen väistyy puheenjohtajan paikalta ja vapauttaa seuraavalle vetäjälle. Puheenjohtajaehdokkaaksi voi ilmoittautua kuka tahansa järjestön jäsenistä.

Konsensuksen viikottain julkaistavassa kryptovaluuttoja käsittelevässä youtube-lähetyksessä esiteltiin tällä viikolla kolme puheenjohtajakilpailuun ilmoittautunutta. Oheiselta videolta näet heidän haastattelunsa ja kuulet heidän tavoitteistaan järjestön toiminnan kehittämiseksi. Tässä vaiheessa Bittirahan toimituksen tietoon ei ole tullut muita kisaan ilmoittautuneita.

Konsensuksen Youtube-kanavalla haastateltiin kolme ensimmäistä puheenjohtajakilpailuun ilmoittautunutta Tomi Lind, Mikko Alasaarela ja Rafael Eronen.

Konsensus Ry:n jäseneksi voit liittyä järjestön kotisivuilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *