Tee kuukausisäästöjä kryptovaluutoilla

Kryptovaluutat ovat äärimmäisen volatiili sijoituskohde huikealla kasvupotentiaalilla, joten kuukausisäästösuunnitelma on helppo ja turvallinen tapa aloittaa etenkin, jos sijoitat pienemmillä summilla tai palkastasi voi kuukausisäästösuunnitelma ystävällisillä talletusmuistutuksilla olla paras valinta.

Coinmotioniin on hiljattain julkaistu kuukausisäästöominaisuus auttamaan palvelun käyttäjiä sijoitusten ajallisessa hajauttamisessa. Tässä artikkelissa käymme läpi ohjeet säästösuunnitelman tekemiseen Coinmotionissa, jotta myös sinä voit hyötyä kryptovaluuttoihin sijoittamisesta ja vähentää riskejä ajallisella hajauttamisella.

Säästöjä tehdäksesi tarvitset Coinmotion käyttäjätilin

Jos sinulla on jo tili Coinmotion.com-palvelussa, voit ohittaa tämän ensimmäisen vaiheen. Muussa tapauksessa jatka lukemista.

Ensimmäinen askel on luonnollisesti tilin luominen Coinmotioniin. Voit luoda ilmaisen tilin klikkaamalla tästä.

Etukäteen on hyvä huomioida, että rekisteröitymisen aikana Coinmotion.com pyytää sinulta nimeäsi ja yhteystietojasi. Sinun tulee myös vahvistaa henkilöllisyytesi ja täyttää KYC kaavake. Nämä vaiheet ovat välttämättömiä palvelun toiminnan kannalta ja auttavat vähentämään erilaisia riskejä.

Näin teet kuukausisäästösuunnitelman

Kun tilisi on valmis mene palvelun päävalikosta löytyvään Säästöt-osioon. Kuukausisäästöjen lisäksi Coinmotion tarjoaa myös Holvi-ominaisuuden, jossa voit halutessasi säilyttää kryptovaluuttoja entistä turvallisemmin aikalukon takana.

Kun olet kuukausisäästöjen sivulla, on suunnitelman tekeminen hyvin suoraviivaista.

Valitse kuukausittainen sijoitussumma

Täytä kenttään summa, jonka haluat kuukausittain säästää. Valitse sen jälkeen kuukauden päivä, jona haluat toteuttaa suunnitelmasi.

Valitse haluamasi kryptovaluutat

Valitse mielesi mukainen hajautus kryptovaluuttoihin, joilla haluat toteuttaa säästösuunnitelmasi. Voit esimerkiksi säästää 100% Bitcoiniin tai tasaisemmin hajautetusti tarjolla oleviin vaihtoehtoihin. Voit myös milloin tahansa veloituksetta muuttaa kryptohajautustasi tulevia tapahtumia varten.

Aseta muistutus talletuksesta

Lopuksi voit valita haluatko muistutuksia sähköpostitse talletuksista. Sinun tulee myös hyväksyä käyttöehdot. Seuraavassa osiossa on enemmän tietoa talletuksista.

Ja se on siinä! Tallenna vain suunnitelmasi ja Coinmotion hoitaa sen automaattisesti joka kuukausi niin pitkään kuin tililläsi on riittävästi euroja automaattisten sijoitusten toteuttamiseen.

Talletusten tekeminen

Kuten mainitsimme yllä, on tilisi euromäärän oltava riittävä kuukausittaisten säästöjen automaattiseen toteutukseen.

Voit tehdä talletuksia manuaalisesti Siirrot-sivun kautta käyttäen SEPA- ja Sofort-maksuja, luotto- ja pankkikortteja tai muita vaihtoehtoja riippuen asuinpaikastasi.

Kätevin tapa on kuitenkin asettaa toistuvia kuukausittaisia maksuja suoraan pankistasi, mikäli pankkisi tarjoaa tämän ominaisuuden.

Tarvittavat maksutiedot näkyvät kuukausittaisen säästösuunnitelman sivun lopussa. On suositeltavaa asettaa toistuvia maksuja muutamaa päivää ennen suunniteltua säästöpäivää, jotta talletus ehtii saapua perille.

Tulemme myöhemmin lisäämään mahdollisuuden luottokorttitilaukseen entistä kätevämpään kuukausittaiseen säästämiseen.

Kun olet varmistanut säästötalletuksen toimivuuden, on kaikki valmista. Voit nyt ottaa mukavan asennon ja antaa Coinmotionin automaattisesti säästää kryptovaluuttoihin puolestasi!

Jos et pysty asettamaan toistuvia talletuksia, ei ole mitään syytä huoleen. Tässä tapauksessa ehdotamme, että valitset sähköpostimuistutukset säästösuunnitelmasi oheen. Ei ole myöskään mikään katastrofi, jos kuukausi tai pari menee välistä. Suunnitelma jatkuu automaattisesti seuraavana kuukautena kun tilisi balanssi on riittävä.

Bonusvinkki: Alennetut vaihtokulut ensimmäisen kuukauden ajan

Kuten näet kuukausisäästöjen sivulta, Coinmotionin tavallinen vaihtokulu pätee kuukausisäästöihin. Muita kuluja ei ole.

Coinmotion tarjoaa volyymialennuksia ja näitä sovelletaan automaattisesti kuukausisäästöihisi, jos volyymisi täyttää kriteerit.

Lisäksi tämän artikkelin rekisteröitymislinkit – kuten tämä: rekisteröidy Coinmotioniin – tarjoavat ylimääräisen hyödyn, sillä saat 50% alennuksen vaihtokuluihisi ensimmäisen 30 päivän ajalta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *