Coinmotion palvelee nyt myös espanjaksi

Coinmotion on laajentanut palvelemaan englannin ja suomen lisäksi myös espanjan-kielellä. Espanja on yksi maailman puhutuimmista kielistä ja bitcoin-palveluiden tarjonta kielellä on vielä heikkoa, joten Coinmotionin uudistus vastaa isoon tarpeeseen.

Palvelu toimii espanjaksi samalla tavoin kuin muillakin kielillä eli kryptovaluuttojen myyminen, kryptovaluuttojen ostaminen, säilyttäminen ja lähettäminen toimivat normaaliin tapaan. Myös kuukausisäästöpalvelun käyttö on mahdollista espanjankielisessä versiossa. Palvelun helppokäyttöisyys on yksi sen keskeisistä vahvuuksista, mikä tekee siitä hyvän alustan myös bitcoin-sijoittamisen ensikertalaisille.

Toimitusjohtajallamme Heidi Hurskaisella on kymmenen vuoden kokemus finanssialalla toiminnasta Espanjassa, joten maan markkina on johdollemme tuttu.

Suomi on johtavia maita kryptovaluuttojen käytössä

Suomi on edelläkävijämaita kryptovaluuttojen käytön, niihin sijoittamisen ja omalla kielellä löytyvien palveluiden osalta. Bittiraha on palvellut suomalaisia jo vuodesta 2012 samoin kuin Bittimaatti bitcoin-automaatit. Coinmotion palvelu on perustettu kaksi vuotta myöhemmin ja Prasos on hallinnut sitä vuodesta 2016 jatkaen palvelun kehittämistä entistä monipuolisemmaksi ja helppokäyttöisemmäksi sijoituspalveluksi.

Espanjassa kryptovaluuttojen käyttö ei ole vielä samassa mittakaavassa, mutta käyttö on kasvamassa. Myös Etelä-Amerikan espanjankielisissä maissa on kysyntää bitcoin-sijoituspalveluille, joten uudistus parantaa mahdollisuuksia laajentaa asiakaskuntaa myös niihin maihin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *