Paras bitcoin-lahjatuote ja -keräilykohde

Litecoin nyt saatavilla kaikissa Bittimaateissa

Yhdeksästä laitteesta koostuva Bittimaattien verkostomme palvelee useimmissa Suomen suurissa kaupungeissa. Tähän asti olemme tarjonneet mahdollisuuden bitcoinien ostoon ja myyntiin käteistä vastaan. Elokuussa lisäsimme laitteisiin myös litecoin tuen.

Litecoin on yksi vanhimmista kryptovaluutoista, joka on säilyttänyt hyvin asemansa toisin kuin monet varhaisessa vaiheessa luodut altcoinit. Litecoinin arvo on noussut bitcoinin tavoin tuhansia prosentteja vuosien aikana. Viime vuosi oli litecoinin historian toistaiseksi paras arvon noustua vuoden aikana yli 4000 prosenttia.

Bittimaatti-automaateilla voit ostaa litecoineja käteisellä sekä myydä niitä käteistä vastaan.

Laitteella asioidessasi voit nyt valita bitcoin-euro valuuttaparin lisäksi litecoin-euro valuuttaparin. Laite pyytää sinua valitsemaan haluamasi valuuttaparin ennen kauppaa. Osto ja myyntikulut ovat samat sekä bitcoinin että litecoinin kohdalla.

Bittimaatteja löydät kauppakeskuksista ja yhteistyökumppaneidemme liikkeistä eri puolilta Suomea. Tarkat tiedot laitteiden sijainneista sekä niiden täyttöasteista löydät Bittimaatin sivuilta.

Suurpiirteinen kuva Bittimaattien sijainneista Etelä-Suomen alueella. Tarkat sijainnit ja muut tiedot automaateista näet Bittimaatin sivuilta.
Facebook icon
Twitter icon
LinkedIn icon
Reddit icon
Osta bitcoineja helposti ja nopeasti
Kotimainen lohkoketjuselain Bitcoinille

Yritysinfo / Company info

Prasos Oy
Y-tunnus 2469683-1
Yksityisyys

Sosiaalinen media

Facebook
Twitter
 
Seuraa Bittiraha.fi:n toimintaa Facebookissa, Twitterissä, Youtubessa ja LinkedInissä!

Yhteystiedot / Contact

IRCNet Support: #Bittiraha
Live chat: Ma-Pe klo 10-18, La-Su klo 10-16
Puhelinasiakaspalvelu 029-1701190: Ma-Pe 13-15