Denarium – Eleganttia turvallisuutta

Denarium on Prasos Oy:n ylläpitämä bitcoin-lompakoiden ja keräilytuotteiden valmistaja. Denariumilla on pitkä historia kolikkolompakoiden valmistuksesta ja ammattitaitoinen tiimi vastaamassa tuotteiden laadusta ja turvallisuudesta.

Denarium bitcoin on ollut toiminnassa vuodesta 2015, jolloin Denariumin ensimmäiset fyysiset tuotteet saivat alkunsa. Idea Denariumin takana on valmistaa turvallisia, laadukkaita ja elegantteja bitcoin lompakoita ja keräilytuotteita kaikille bitcoin-käyttäjille. Denarium lompakossa voit säilyttää bitcoinit itselläsi fyysisessä lompakossa hakkereiden ulottumattomissa.

Tuotteiden laatu ja turvallisuus on valttikorttimme

Alusta asti Denarium on tähdännyt parhaaseen mahdolliseen laatuun ja tyylikkääseen designiin. Ammattitaitoinen graafikkomme suunnittelee tuotteemme ja suunnitelmat lähetetään kolikkopajalle, jossa tuotteet painetaan. Tuotteet saapuvat painamolta suoraan toimistollemme, jossa niille suoritetaan laatutarkistus. Laatutarkistuksen jälkeen ne siirtyvät tuotantoon.

Tuotteidemme kasaus tapahtuu puhdastilassa, jolla olemme saaneet parannettua tuotteidemme laatua ja vähennettyä tuotanto-ongelmat minimiin. 

Tuotantotekijämme kommentti:

Tuotteiden laadun suhteen puhdastila ja uudet pakkaukset ovat kehittäneet tuotteiden laatua merkittävästi.

Vuoden 2018 loppupuolella otimme käyttöön Certiline Barcard® pakkauksen tuotteidemme turvallisuuden kehittämiseksi. Pakkausvaiheessa Barcard kuumennetaan kiinni, jonka jälkeen Barcardissa oleva turvallisuusominaisuus varmistaa asiakkaalle sen, että tuote on täysin avaamaton. Avatessa Barcardin reunoihin jää ketjunomainen kuviointi, jonka jälkeen Barcardia ei voi sulkea jättämättä jälkiä. Näin asiakas voi olla täysin varma siitä, että epätoivotut välikädet eivät ole koskeneet tuotteeseen ennen tuotteen saapumista.

Denarium kolikoiden materiaalivalinnat ovat huippuluokkaa

Käytämme tuotteissamme materiaaleja Kuparista .9999 Kultaan asti. 

Edullisimmat tuotteemme ovat pääosin kultapinnoitettua kuparia. Premium tuotteemme ovat .999 hopeaa ja pronssia. Kaikki kultatuotteemme ovat vähintään .999 kultaa (99,9%).

Kulta ja hopeatuotteemme käyvät tarkistuksessa Labtiumilla, joka on kolmannen osapuolen laadunvalvontayritys. Siellä lopputuotteen laatu ja puhtaus tarkistetaan. Kun tuote on tarkistettu, Labtium merkkaa sen omalla leimallaan. Tämä takaa jalometallituotteidemme puhtauden ja aitouden. Pyrimme aina pitämään tuotteet mahdollisimman laadukkaina perusmateriaaleista lähtien.

Valikoimasta löytyy myös kolikoiden lisäksi kultaharkkotuote, jossa on myös valmius bitcoinien säilytykseen.

Julkaisemme tilastoja tuotteistamme läpinäkyvyyden lisäämiseksi

Vuonna 2019 aloitimme valmistamaan kaavioita datasta, joka on löydettävissä lohkoketjusta ja julkisesta tietokannastamme. Dataa on käytetty esimerkiksi tuotteiden lukumäärän kartoittamiseen ja niissä säilytettyjen bitcoinien määrän selvittämiseen. Kuvaajilla pyrimme edistämään läpinäkyvyyttä ja luotettavuutta yrityksemme toiminnassa.


Heinäkuuhun 2019 mennessä olemme valmistaneet 12656 tuotetta, joihin on ladattu yhteensä 620.154 bitcoinia.

Denarium lompakko soveltuu parhaiten pitkäaikaiseen sijoittamiseen. Dataa tarkastelemalla olemme havainneet, että suurin osa tuotteistamme ovat edelleen avaamattomia ja varat ovat tallessa kolikoissa. Tämä kertoo siitä, että tuotteemme on turvallinen ja hyvä tapa säilyttää bitcoineja ja kannustaa säilyttämään bitcoineja pitkään, mikä on historiallisesti ollut erittäin kannattava ratkaisu niitä hankkineille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *