Denariumin tuotanto loppuu – loppuunmyynti verkkokaupassa

Tiedotamme asiakkaillemme, että olemme tänään aloittaneet Denariumin loppuunmyynnin. Viiden vuoden toiminnan jälkeen olemme päättäneet lopettaa uusien Denarium tuotteiden valmistamisen ja tulevina viikkoina myymme jäljellä olevan varaston.

Ennen kuin menemme loppuunmyynnin yksityiskohtiin haluamme kertoa hieman tämän vaikean päätöksen taustoista. Denariumin omistaa kotimainen yhtiö Prasos Oy, joka myös ylläpitää useita muita kryptovaluuttapalveluita. Vaikka Denarium onkin kansainvälisin brändi Prasoksen portfoliossa, on se pysynyt pienenä osana kokonaistoimintaa. Tuoreen strategiamuutoksen myötä Prasos tulee keskittämään kaiken huomion pääpalveluunsa Coinmotioniin.

Tärkeänä huomiona päätös ei millään tavalla vaikuta olemassaoleviin Denarium tuotteisiin. Denariumin tuottamat kolikot ja harkot sisältävät omat yksilölliset ja ainutlaatuiset yksityisavaimensa, jotka sijaitsevat ainoastaan tuotteiden sisällä. Prasos tulee jatkamaan Denarium Explorerin ja tietokannan ylläpitämistä ainakin lähitulevaisuudessa, jotta nykyisillä omistajilla ja mahdollisilla jälkimarkkinoiden ostajilla on mahdollisuus tarkistaa tietyn kolikon tai harkon status.

Denarium on tuottanut noin 15000 fyysistä bitcoin-tuotetta viiden vuoden toimintansa aikana. Kiitämme kaikkia asiakkaitamme tuesta vuosien varrella ja toivomme kaikkien nykyisten ja tulevien tuotteidemme omistajien nauttivan niistä pitkään.

Denarium valmisti kolikoiden lisäksi myös kahta erilaista kultaharkkoa. Kuvassa bitcoinin kymmenvuotista historiaa juhlistanut kultaharkko.

Tietoa loppuunmyynnistä

Loppuunmyynti tulee tapahtumaan samanaikaisesti Bitcointalk-foorumin osiossa Collectibles section ja luonnollisesti Denarium.comin nettisivuilla. Bitcointalkissa huutokauppaamme rajatun määrän uniikkeja kultatuotteita C:llä merkityillä sarjanumeroilla. Muut tuotteet myydään Denarium.comissa tavallisilla L ja E-alkuisilla etuliitteillä. Nämä etuliitteet tarkoittavat Closing, Loaded ja Empty.  

Bitcointalkissa huutokauppoja järjestetään useita kertoja viikossa useiden viikkojen ajan. Huutokauppaamme kaikkiaan 10x 2oz kultaharkkoja, 10x 1oz kultaharkkoja ja 10x 0.5oz kultakolikkoja. Näillä huutokaupatuilla tuotteilla on poikkeuksellinen C-sarjanumero. Jokaisessa yksilöllisessä huutokaupassa tullaan tarjoamaan kolmesta neljään esinettä huudettavaksi.

Kaikki huutokaupat löydät Bitcointalkin Collectibles sivulta.

Volyymialennuksia Denariumin verkkokaupassa

Kaikki muut tuotteet varastossamme ovat myynnissä Denariumin verkkokaupassa. Tässä on yleiskatsaus jäljellä olevasta varastostamme ja alennuksista. 

 • Gold plated collection tuotteillamme on 30% alennus ostaessasi 10 tai enemmän. Jos ostat 100 tai enemmän saat 50% alennuksen. Alennus toimii automaattisesti oston yhteydessä. Jäljellä oleva varasto on alle 4000 kolikkoa. 
 • Premium collection tuotteitamme myydään ilman volyymialennuksia. Jäljellä oleva varasto 1 BTC patinoidulle pronssikolikoille on alle 500, Custom Silver Antiqued hopeakolikon painokselle alle 200 ja Custom Silver Antiqued Golden hopeakolikon  painokselle alle 50 kappaletta.
 • Gold collection tuotteitamme myydään myös ilman volyymialennuksia. Jäljellä oleva varasto 0.5oz kultakolikolle on alle 100, 1oz kultakolikolle alle 10, 1oz Decennium kultaharkolle alle 100 ja 2oz kultaharkolle alle 100.

Mikäli olet kiinnostunut neuvottelemaan hinnoista suuremman tilauksen yhteydessä, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteessa [email protected]. Tilauskohtaiset alennukset saattavat olla mahdollisia riippuen kyseisten tuotteiden kysynnästä ja varastotilanteesta.

Parhain terveisin,
Varatoimitusjohtaja Henry Brade & Denarium tiimi

1 thoughts on “Denariumin tuotanto loppuu – loppuunmyynti verkkokaupassa

 1. Karanteeni says:

  Miksei muuten Coinmotion palveluun voi antaa bitcoinosoitetta tai minkä tahansa virtuaalivaluutan osoitetta, jonka kolikoita siellä voi säilyttää? Ja tuon osoitteen yksityisavain on vain itsellä tiedossa. Tuollainen Denarium kolikko moisessa voisi toimiakin hienosti. Siinä on osoite ja sen yksityisavain samassa paketissa ja julkinenosoite kirjattu Coimotion palveluun ehkä jo valmiiksi asiakkaan virtuaalivarojen nopeaa palauttamista varten tiukan paikan tullen.

  Tuo osoite voisi siis toimia myös nopeana virtuaalivarojen palautusosoitteena jos asiakas niin haluaa. Toisaalta se voi olla myös Coinmotion palvelun oma keino palauttaa kaikki asiakasvarat pikaisesti asiakkaille. Olettaen jonkin vakavan asian uhkaavan lamata koko Coinmotionin toiminnan lyhyessä ajassa syystä tai toisesta. Mutta siitä huolimatta halutaan, että asiakkaat saa virtuaalivaransa käyttöönsä vaikka Coinmotionin toiminta olisi lamaantumassa kokonaan.

  Tässä ajattelen nyt esimerkiksi mitä tuo Korona virus on tehnyt maailmalla. Tilannehan voisi olla pahempikin. Ja voisi oikeasti kaikki toiminta lamaantua joka puolella maapalloa. Eikä sen jälkeen ehkä kaikkien toimintojen palautuminen olisi niin nopeaa tai edes mahdollista pitkään aikaan.

  Eli voisiko tuollaisessa varaosoitteessa olla ideaa tulevaisuudessa? Voisin kuvitella, että moinen lisäpalvelu Coimotionissa toisi vain lisää luotettavuutta palveluun, kun omien virtuaalivarojen pois saaminen olisi käytännössä lähes varmaa erilaisissa tilanteissa mitä nyt voisi tulla. Ja tuon osoitteen saa vaikka tuollaisena kolikkona haltuunsa, joka olisi tyhjä virtuaalivaluutasta kunnes mahdollinen paha tilanne iskee ja pitäisi saada virtuaalivaluutat asiakkaiden haltuun nopeasti.

  Kunhan pohdin tätäkin vaihtoehtoa tälläisinä karanteeni aikoina täällä Suomessakin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *