Henry Braden haastattelu Sijoitussummit tapahtumassa

Prasoksen ja Bittirahan perustaja kävi haastateltavana Suomen suurimmassa online-sijoitustapahtumassa Sijoitussummitissa. Haastattelu on nyt nähtävissä Sijoitussummitin sivuilla.

Haastattelussa käsitellään bitcoinin kurssin kehityksen seuraamista eri aikajänteillä. Vaikka viimeaikoina trendi on ollut laskeva, niin pitkän ajan trendi on selvästi noususuuntainen. Nykyinen laskukauden jälkeinen tilanne, missä kurssikehitys on tasaantunut, voi olla sijoittajan näkökulmasta erittäin hyvä hetki aloittaa sijoittaminen bitcoiniin, jos se on vielä tekemättä.

Tästä pääset ostamaan bitcoineja päivän hintaan.

Salamaverkon ansiosta bitcoin on yhä monikäyttöisempi maksuväline

Haastattelussa käsitellään myös bitcoinin maksukäyttöä parantavan salamaverkon kehitystä. Salamaverkon ansiosta bitcoinista voi tulla nykyistä huomattavasti parempi vaihtoehto maksamiseen niin internet-palveluissa kuin kivijalkakaupoissakin. Salamaverkossa maksujen läpimeno tapahtuu nimensä mukaisesti salamannopeasti ja siirtokulut ovat minimaaliset.

Sijoitussummit tapahtumassa haastatellaan eri sijoituslajien asiantuntijoita. Näet kaikki haastattelut kirjautumalla Sijoitussummitin sivuilta tapahtuman tilaajaksi. Jätettyäsi sähköpostiosoitteesi sivuille saat ilmoitukset uusista julkaisuista sähköpostiisi.

Henryä Sijoitussummitissa haastatteli Jasmin Hamid. Kuvaa klikkaamalla pääset katsomaan haastattelun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *