Osallistu Bittirahan jouluarvontaan ja voita huippupalkintoja!

Bittirahan tontut järjestävät suuren jouluarvonnan 24.12.2014!

Palkintoihin on tänä vuonna panostettu entistä enemmän. Olemme tulleet siihen tulokseen, että palkintoa ei tulisi rajoittaa pelkästään Applen ystäviin, Lumia-faneihin tai henkeen ja vereen Androidin nimeen vannoviin.

Tästä johtuen pääpalkinnon voittaja saa valita palkinnokseen iPhone 6, Lumia 930 tai Galaxy S5 -älypuhelimen! Tällä tavalla takaamme, että pääpalkinto on kaikkien kannalta houkutteleva. Arvomme myös 15 kpl BTC Storen Bitcoin-tuotepakettia. Lisäksi arvomme 10 kpl Janne Lohvansuun bitcoin-sijoituskirjaa, 5 kpl BTC Trinketsin tuotepakettia, 20 pakettia Sugrua sekä 10 kpl CoinReflectorsin tuotepakettia.

Palkintojen yhteisarvo on noin 2 000 euroa, joten kannattaa osallistua! Osallistuminen ei maksa mitään. Palkintojen yksityiskohdat löydät alempaa.

Osallistu Bittirahan suureen jouluarvontaan ja voita huippupalkintoja!

Näin osallistut

Arvontaan osallistuminen on helppoa. Suorittamalla yksinkertaisia tehtäviä, saat lippuja jouluaattona klo 12 tapahtuvaan arvontaan. Arvonnan osallistumisaika alkaa 1.12 klo 15:00 ja loppuu 23.12 klo 23:59. Arvonnan pelisäännöt löytyvät alempaa.

Lippuja saa 1) tykkäämällä Bittirahan Facebook-sivusta, 2) käymällä BTC Storen Facebook-sivulla 3) seuraamalla Bittirahan Twitter-tiliä, 4) seuraamalla BTC Storen Twitter-tiliä, 5) twiittaamalla arvonnasta, 6) tilaamalla Bittirahan Youtube-tilin, ja 7) rekisteröitymällä Bittirahan forumille. Saat 1 lipun per tehtävä, sillä poikkeuksella että twiiteistä saa 2 lippua per twiitti (max 1 päivässä).

Lisäksi saat lippuja myös 8) suosittelemalla arvontaa kavereillesi. Se toimii näin: Kun olet rekisteröitynyt arvontaan ainakin yhdellä edellä mainituista tavoista, ilmestyy arvontatyökaluun “Bring your friends” -valinta. Klikkaamalla sen auki, näet oman linkkisi. Kertomalla arvonnasta kavereillesi käyttäen sitä linkkiä, saat arvontaan lisää lippuja. Yhden lipun jokaisesta kaverista, joka osallistuu arvontaan linkkisi kautta (korkeintaan 10 yhteensä).

Lippuja on mahdollista kerätä kymmeniä, jos twiittailee arvonnasta aktiivisesti ja suosittelee sitä kavereilleen. Yhdelläkin lipulla mahdollisuutesi voittaa palkinto ovat melko hyvät, sillä arvonnassa on yli 50 palkintoa. Jos olet jo valmiiksi Bittirahan tai BTC Storen tykkääjä/seuraaja, saat yhtälailla oikeuden lunastaa lipun. Muistutamme myös, että yksi osallistuja voi voittaa useita palkintoja.

Osallistuminen tapahtuu hyödyntäen tähän tarkoitukseen räätälöityä työkalua, jonka näet alapuolella. Sen avulla voit rekisteröidä osallistumisesi ja osallistua arvontaan, joka tehdään jouluaattona reilun satunnaisgeneraattorin avulla.

 

a Rafflecopter giveaway

Palkintojen tarkemmat tiedot

Pääpalkinnon voittaja saa valita palkinnokseen joko Apple iPhone 6, Nokia Lumia 930 tai Samsung Galaxy S5 -älypuhelimen (ovh. 400-700 €). iPhone on lukitsematon 16 gt:n malli. Puhelimen värin osalta annamme vaihtoehtoja saatavuustilanteen mukaan.

BTC Storen Bitcoin-tuotepakettiin (ovh. 50 €) kuuluu 25 000 bittiä (0,025 bitcoinia) sisältävä Bitcoin-lompakko, Bitcoin T-paita, uusin Bitcoin Magazine, Bitcoin-kangaskassi, Bitcoin-stressipallo ja Bittiraha-kuulakärkikynä. Paketteja arvotaan 15 kpl.

Lisäksi arvomme 10 kpl Janne Lohvansuun “Start Investing in Bitcoin Today” -sijoituskirjaa (ovh. 20 €), 5 kpl BTC Trinketsin tuotepakettia jossa mukana Bitcoin-pinssi ja -avaimenperä (ovh. 8 €) sekä 20 pakettia monenlaisiin korjauksiin soveltuvaa Sugru-ihmeainetta (ovh. 15 €). Uutena palkintona arvomme myös 10 kpl CoinReflectorsin tuotepakettia, johon sisältyy kaksi erilaista Bitcoin-heijastinta (pyöreä malli ja liuska).

Kaikki voittajat saavat lisäksi Bittirahan tuottaman Bitcoin-käsikirjan uusimman painoksen.

Säännöt

1. Osallistujan on asuttava Suomessa tai hänen on vähintään annettava meille voittaessaan Suomen postitusosoite. Emme toimita palkintoja ulkomaille.

2. Yksi henkilö saa osallistua vain yhdellä Facebook-tilillä / Twitter-tilillä / Youtube-tilillä / Forum-tilillä. Feikkitilien käyttöä valvotaan ja kiinni jääneet diskataan.

3. Arvontalippujen hankinnassa on rajoituksia. Arvontatyökalumme valvoo näitä rajoituksia automaattisesti. Esimerkiksi arvonnasta voi twiitata vain kerran päivässä, ja kavereiden suosittelulla voi hankkia korkeintaan 10 lippua.

4. Bittiraha.fi:n työntekijät ja heidän läheiset perheenjäsenensä eivät voi osallistua arvontaan.