Lisäalennuksia Denariumin loppuunmyynnissä

denarium-sale-2020

Denariumin loppuunmyynti on siirtynyt seuraavaan vaiheeseen. Kaikki jäljellä olevat tuotteet ovat nyt alennuksessa lukuun ottamatta kullattua vuoden 2019 Special Edition kolikkoa, jota on jäljellä muutamia kappaleita. Myös volyymialennukset ovat poistuneet ja minimitilaus on nostettu 50 euroon.

Alennukset ovat varsin tuntuvia. Osassa tuotteista alennus on yli 40 prosenttia alkuperäisestä myyntihinnasta.

Poimintoja alennuksista

Denarium 1/2 BTC Kultakolikko vuodelta 2018

Tämä .999 kullasta valmistettu kultakolikko on tarkoitettu puolen bitcoinin säilömiseen täyskultaisessa lompakossa. Kolikon voi hankkia valmiiksi ladattuna tai tyhjänä.

Loput kolikot myydään hintaan 890 euroa.

Denarium Bitcoin 10-vuotisjuhlaharkko vuodelta 2019

Bitcoinin kymmenvuotista taivalta juhlistavaa harkkoa valmistettiin vain sadan kappaleen erä. Tämä keräilyharvinaisuus on valmistettu .999 puhtaasta kullasta ja voidaan ladata vapaavalintaisella bitcoin summalla.

Hinta loppuunmyynnissä 1890e. Alennusta alkuperäisestä hinnasta 460 euroa.

Denarium Custom Silver kullattu versio vuodelta 2019

Viimeiseksi jäänyt hopeinen kolikko Denariumin historiassa on antiikkiseen tyyliin viimeistelty hopeakolikko kullatulla bitcoin-symbolilla. Tämä kolikko on saatavilla tyhjänä tai vapaavalintaisella bitcoin-latauksella.

Loppuunmyynnissä hintaan 99,90e.

Denarium.com ja asiakaspalvelu palvelevat jatkossakin

Kaikki loput tarjoukset löydät suuntaamalla Denariumin verkkokauppaan. Vaikka Denarium-tuotteiden valmistus on päättynyt, niin Prasoksen asiakaspalvelu jatkaa edelleen palvelemista kaikkiin tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Myös Denarium.com-sivusto ja tietokanta jäävät pystyyn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *