Muutoksia Bittimaatti bitcoin-automaattien käytössä

Bittimaattien käyttöön on tulossa muutoksia kryptovaluuttapalveluita koskettavan lakiuudistuksen seurauksena. Marraskuun alusta lähtien automaattien käyttö vaatii asiakkaalta tunnistautumista. Bittimaatin käyttö onnistuu helpoiten Coinmotion-tilin avulla, mutta se onnistuu myös pelkällä verkkopankkitunnistuksella tai mobiilivarmenteella.

Tunnistautumista koskevat ohjeet löydät marraskuun alusta lähtien kaikilta Bittimaateilta. Automaatti tulee pyytämään sinulta tunnistuskoodia, jonka saat sähköpostiisi Coinmotion-tilisi avulla, tai tehtyäsi verkkopankkitunnistautumisen tai mobiilivarmennuksen. Käyttö verkkopankkitunnuksilla ja mobiilivarmenteella tunnistautuessa on rajoitettu yhteissummaltaan 10 000 euroon. Rajan tultua täyteen sinun tulee luoda Coinmotion-tili jatkaaksesi automaattien käyttöä.

Muutoksen myötä vaihtokulut tippuvat

Muutoksen yhteydessä laskemme automaattien käyttökustannuksia. Sekä osto- että myyntipalveluiden hinnat tulevat tippumaan marraskuun alussa. Tarkat hintatiedot julkistamme muutoksen astuttua voimaan 1.11.2019.

Bittimaattiverkostomme kattaa yhdeksän bitcoin-automaattia Suomen suurimmissa kaupungeissa. Automaattien sijaintitiedot ja täyttöasteet näet Bittimaatin sivuilta

One thought on “Muutoksia Bittimaatti bitcoin-automaattien käytössä

  1. Ihmettelijä says:

    Jos lakimuutos ei vaadi nostajan olevan rahojen omistaja tai saaja ja että häneltä ei edellytetä absoluuttista tietoa rahojen alkuperästä, omistajasta eikä siitä mihin rahat on menossa ja mihin niitä tullaan käyttämään, mitä hyötyä tästä koko sirkuksesta on. Vaikeutetaan vain asioita entisestään.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *