Prasos Oy etsii ohjelmistokehittäjiä

Prasos Oy on laittanut jälleen rekryrattaat rullaamaan ja etsii tällä kertaa kahta ohjelmistokehittäjää laajentamaan kehittäjätiimiämme, sekä full stack -kehittäjän että front end -kehittäjän rooleihin.

Yrityksemme on Suomen nopeiten kasvavia finanssiteknologia-alan yrityksiä. Liikevaihtomme kaksinkertaistui vuonna 2016 ja tänä vuonna kasvu vaikuttaa yhtä lupaavalta. 

Tarjoamme monipuolisen kattauksen kryptovaluuttojen välityspalveluita ja tulevaisuuden visiona meillä on bitcoin-sijoittamisen mahdollisuuksien laajentaminen perinteisille sijoittajille ja instituutioille. Uskomme vahvasti siihen, että kryptovaluutat jatkavat huimaa kasvuaan, ja että ne tulevat haastamaan kansallisia valuuttoja tulevina vuosina yhä vahvemmin.

Työ Prasoksen kaltaisessa startupissa on joustavaa ja tarjoaa mahdollisuuden olla mukana mielenkiintoisella ja dynaamisella alalla. Bitcoin-maailmassa tylsää viikkoa ei ole ja haluamme pitää tiimiläistemme mielen virkeänä mm. vuosittain ulkomailla järjestettävillä workshopeilla.

Toimipaikkana meillä on Jyväskylä ja molempien töiden edellytyksenä on säännöllinen toimistotyö ja asuinpaikka Jyväskylän alueelta. Eli hakijan täytyy tarvittaessa olla valmis muuttamaan Jyväskylän alueelle.

Yrityksemme kotimaiset sivustot ovat https://bittiraha.fi/, https://bittimaatti.fi, https://pikaosto.fi ja https://pikamyynti.fi. Kansainvälisiä palveluitamme ovat https://coinmotion.com ja https://denarium.com/. Yrityksen kotisivut: https://prasos.fi.

Katso alta lisätiedot ja lähetä vapaamuotoinen työhakemus ja ansioluettelosi osoitteeseen [email protected]

Full stack -kehittäjä

Mitä odotamme sinulta? Useamman vuoden full stack -kehittämisen kokemusta, kykeneväisyyttä itsenäiseenkin työhön ja kunnianhimoa. Työtehtäviin kuuluu aluksi kahden palvelumme yhdistäminen yhdeksi kokonaisuudeksi sekä sen eteenpäin kehittäminen. Hakijalle on eduksi henkilökohtainen mielenkiinto kryptovaluuttoja kohtaan.

Hakijalta edellytetään seuraavaa:

 • Javascript-sovelluskehitysosaamista palvelinympäristössä (node.js) ja selaimessa.
 • Linux-palvelinympäristön tuntemusta
 • SQL-tietokantaosaamista

Hakijalle on eduksi seuraavat osaamisalueet:

 • Javascriptin vue.js-frameworkin tuntemus
 • PostgreSQL ja SQLite
 • HTML ja CSS
 • Muut web-teknologiat, erityisesti AngularJS ja Yii PHP framework
 • Linux-ylläpito
 • Kryptovaluuttoihin liittyvä kehityskokemus
 • Palvelun liiketoimintalogiikan ymmärtäminen ja kyky kehittää palvelua liiketoimintalähtöisesti

Tarjolla oleva työ on vakituinen kokoaikatyö kiinteällä kuukausipalkalla. 4 kuukauden koeaika. Voit halutessasi esittää hakemuksessa palkkatoiveesi. Työ heti, kun sopiva hakija on löytynyt.

Front end -kehittäjä

Mitä odotamme sinulta? Front end -osaamista, kokemusta yrityksessä työskentelystä, tarvittaessa kykeneväisyyttä itsenäiseen työhön ja kunnianhimoa. Työtehtäviin kuuluu aluksi yhden alapalvelumme siirto omaksi sivustokseen ja kurssitietosivuston rakentaminen. Hakijalle on eduksi henkilökohtainen mielenkiinto kryptovaluuttoja kohtaan.

Hakijalta edellytetään seuraavaa:

 • HTML ja CSS -osaaminen
 • Javascript-osaaminen

Hakijalle on eduksi seuraavat osaamisalueet:

 • AngularJS ja Yii PHP framework
 • Kryptovaluuttoihin liittyvä kehityskokemus

Tarjolla oleva työ on projektiluontoinen määräaikainen työ kiinteällä kuukausipalkalla. Työn kesto 3-4kk. Voit halutessasi esittää hakemuksessa palkkatoiveesi. Työ alkaa heti, kun sopiva hakija on löytynyt. Mikäli työntekijä osoittautuu erityisen päteväksi, on mahdollisuus vakituiseen työhön määräaikaisuuden jälkeen.