Sivustouudistuksen myötä palveluissa käyttökatkoksia

Kuten ehkä huomasit sivustomme ulkoasu on uudistunut ja sivusto on kokenut muitakin muutoksia. Sivustouudistuksen tavoitteena on pystyä jatkossa tekemään ketterämmin uudistuksia sekä tuomaan myös uusia palveluita totuttujen rinnalle.

Julkaisun alkuvaiheessa tutut osto- ja myyntipalvelumme sekä laskupalvelu ovat hetkellisesti poissa käytöstä. Pyrimme saamaan nämä palvelut normaalisti saataville tammikuun viimeisen viikon aikana.

Bittirahan osto- ja myyntipalveluiden ollessa tauolla suosittelemme hyödyntämään toista vastaavia palveluita tarjoavaa palveluamme Coinmotionia. Coinmotionissa voit ostaa ja myydä bitcoineja kuten Bittirahallakin, kunhan olet luonut käyttäjätilin palveluun. Bitcoinien voit käydä kauppaa palvelussa myös litecoineilla (LTC) ja ethereumeilla (ETH) sekä pian myös ripplellä (XRP). Coinmotionissa voit myös säilyttää euroja sekä kaikkia edellämainittuja kryptovaluuttoja.

Tästä voit luoda itsellesi Coinmotion-tilin.

7 thoughts on “Sivustouudistuksen myötä palveluissa käyttökatkoksia

 1. Pessi Peura says:

  Osto ja myyntilomakkeita laitetaan parhaillaan kuntoon. Integroinnin kanssa säätämistä, joten voi kestää vielä joitakin päiviä. Muita lisäominaisuuksia lisätään sitten sen jälkeen. Valmiiksi tulee tuskin koskaan, sillä koko ajan pyritään kehittämään paremmaksi 🙂

 2. Pessi Peura says:

  Ripple on tulossa saataville kaikille Coinmotionin asiakkaille lähipäivinä. Valuutalla käydään kauppaa tällä hetkellä noin 500 miljoonan dollarin voluumilla päivässä ja se on saatavilla useimmissa kryptovaluuttapörsseissä. Kurssikehitystä ja kauppapaikkoja voi tutkia kätevästi coinmarketcap.com sivustolla.

 3. jimi kujala says:

  Miksi kun teen ostohakemusen ja paina lähetä hakemus niin se pomppaa tyhjälle sivulle? mistä saan maksutiedot ja muut tiedot tilausken viimeiselyä varten?

 4. Pessi Peura says:

  Moikka Jimi! Todennäköisesti hetkellinen ongelma kyseessä, sillä tällaista ongelmaa ei ole havaittu laajemmin. Jos ostamisessa on uudellakin yrittämisellä ongelmia, niin voit laittaa palautetta [email protected].

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *