Ändringar i användningen av Bittimaatti bitcoin-automater

Det kommer att ske ändringar i användningen av Bittimaatti bitcoin-automater på grund av en lagförändring som gäller kryptovalutatjänster. Från och med början av november kräver automaterna identifikation från kunder. Användningen av Bittimaatti-automater fungerar lättast genom ett Coinmotion-konto, men lyckas också med bara nätbanksidentifikation eller mobilbekräftelse.

Anvisningar gällande identifikation hittar du från och med november i alla Bittimaatti-lokationer. Automaten ber dig ge en identifikationskod, som du får via epost med ditt Coinmotion-konto, eller efter att du gjort nätbanksidentifikation eller mobilbekräftelse. Användningen med nätbankskoder och mobilbekräftelse är begränsad till 10 000 euro. För att övergå gränsen och fortsätta användningen av automater bör du göra ett Coinmotion-konto.

Byteskostnaderna sjunker med förändringen

I samband med förändringen sänker vi på automaternas användningskostnader. Både köp- och försäljningstjänsternas kostnader sjunker i början av november. Nogrannare prisinformation publicerar vi efter att förändringen trätt i kraft 1.11.2019.

Bittimaatti-nätverket består av nio bitcoin-automater i Finlands största städer. Information om automaternas lokationer och täckning hittar du på Bittimaattis sidor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *