Denarium-tävling: Gissa bitcoins kurs

Bitcoins kurs har i augusti igen gungat med kraftiga rörelser på båda sidorna av 10 000 dollar. Denarium organiserar en tävling som slutar 25. augusti, där du kan gissa bitcoins kurs och vinna värdefulla Denarium-mynt som också fungerar som bitcoin-plånböcker.

Du kan delta i tävlingen på Denariums sida via denna länk.

Kursen som söks är kursen som syns på Coinmotions framsida 31. augusti klo 12.00. Den som gissar närmaste kursen vinner tävlingen. Också sex andra närmaste gissningar blir belönade med pris. Till näst presenterar vi tävlingens pris.

Huvudpriset i tävlingen är förgyllade versionen av Denarium Custom silvermyntet. Denna förnyade versionen av årets 2017 silvermynt som är försedd med bitcoin-logo hör till Denariums premium-produkter och kan skaffas från Denarium för priset 109,90 euro.

För andra och tredje platsen utdelas det en annan version av huvudpriset. Myntet med namnet Denarium Custom Silver Antique är annars likt huvudpriset, men dess bitcoin-logo har inte förgyllats. Myntet kan skaffas via Denarium för priset 89,90 euro.

Tävlingens fjärde och femte plats får ett bronsmynt med tjurfigur från årets 2017 tjurmarknad. På myntet står mängden 1 BTC, men man kan ladda vilket som helst bitcoin-värde i plånboken precis som i andra Denariums myntplånböcker. Myntet kan också skaffas från Denarium för priset 79,90 euro.

Sjätte platsen får en snapback-keps med Denarium logo. Denna raritet kan endast skaffas via Denariums nätbutik.

Sjunde platsen får också en passande gåva, nämligen en snapback med bitcoin-logo. Denna keps som passar för bitcoins vänner kan också skaffas via Denariums nätbutik.

Gå och berätta din gissning eller spådom på Denariums sida så är du med i tävlingen. Du kan delta här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *