Ytterligare rabatter i Denariums slutförsäljning

denarium-sale-2020

Denariums slutförsäljning har nått sitt följande skede. Alla kvarstående produkter är nu i rabatt med undantag av förgyllade årets 2019 Special Edition myntet, som det finns några stycken kvar. Volymrabatter gäller inte längre och minimibeställningen har lyfts till 50 euro.

Rabatterna är ganska rejäla. Vid en del produkter stiger rabatten över 40 procent från ursprungliga försäljningspriset.

Utdrag från rabatterna

Denarium 1/2 BTC Guldmynt från året 2018

Detta guldmynt som tillverkats från .999 guld är avsedd till att förvara en halv bitcoin i en plånbok av rent guld. Myntet kan skaffas färdigt laddat eller tom.

Resten av mynten säljs till priset 890 euro.

Denarium Bitcoin 10-årsguldtacka från året 2019

Guldtackan som firar Bitcoins tioåriga resa producerades bara i en sats av hundra stycken. Denna samlarraritet har tillverkats av .999 rent guld och kan laddas med en frivillig bitcoin summa.

Priset i slutförsäljningen är 1890e. Rabatt från ursprungliga priset 460 euro.

Denarium Custom Silver förgyllad version från året 2019

Sista silvermyntet i Denariums historia är ett antikstilat silvermynt med förgyllad bitcoin-symbol. Myntet kan skaffas tomt eller med frivillig bitcoin-laddning.

I slutförsäljning till priset 99,90e.

Denarium.com och kundservicen tjänar också i fortsättningen

Alla övriga rabatter hittar du från Denariums nätbutik. Trots att produktionen av Denarium-produkter har slutat, tjänar Prasos’ kundservice fortfarande i alla frågor gällande produkter. Också Denarium.com-sajten och databasen fortsätter fungera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *