Turvavyö kiinni ja tarjotin ylös: Bitcoin-raketin lähtölaskenta on alkanut

Bitcoinin kurssi on ollut viime kuukausina mukavassa nousussa, ja me Bittirahalla teemme kovasti töitä helpottaaksemme bitcoinien ostamista ja myymistä. Hyvät naiset ja herrat, tässä uusimmat tuotejulkaisumme.

Bitcoinien ostaminen onnistuu entistä kätevämmin

Olemme lisänneet Bittipörssin ostolomakkeeseen mahdollisuuden tehdä kestotilauksen. Kestotilauksen yhteydessä saat vakioviitenumeron, jota voit käyttää jatkossakin ilman, että ostolomake pitää täyttää joka kerta uudestaan. Summa saa vaihtua vapaasti eli voit ensimmäisellä kerralla ostaa 200 eurolla, ja seuraavalla kerralla esimerkiksi 300 eurolla. Lisäksi olemme lisänneet maksutietosivulle viivakoodin, jonka avulla voit maksaa oston helposti käteisellä tai kortilla esimerkiksi R-kioskin kassalla.

Uusia kolikoita ja ominaisuuksia

Denarium on julkaissut useita uusia tuotteita. Toimitusjohtaja Henry Braden kirjoituksessa on käyty tarkemmin läpi kaikki uutuudet. Denarium on tuonut markkinoille muun muassa maailman ensimmäisen multisig-teknologiaan perustuvan Bitcoin-kolikon. Lisäksi on julkaistu 1 bitcoinin hopeakolikko sekä innovatiivinen “custom value” -kolikko. Ja nykyään Denariumin nettisivuilla käy maksutapana myös korttimaksut, verkkopankkimaksut ja Everyday-laskutus.

Bittimaatti-verkosto kehittyy

Konalan GoFitnessissä ollut Bittimaatti on nyt siirtynyt Tietosuojakoneen ylläpitämään Bitcoin-Corneriin, joka löytyy osoitteesta Läntinen Brahenkatu 12. Lisäksi Jyväskylän Innova 2:ssa on rajoitetun ajan uusi 2-suuntainen Bittimaatti, jolla onnistuu siis myös bitcoinien myyminen. Uusi 2-suuntainen automaattimme muuttaa pysyvään sijaintiin lähiviikkoina.

Pikaosto toimii nyt myös S-Pankin tililtä

Maailman nopeimmaksi bitcoinien ostopalveluksi väitetty Pikaosto kehittyy tasaista tahtia. Nyt olemme lisänneet palveluun mahdollisuuden ostaa S-Pankin tililtä. Tätä ennen sieltä on jo voinut ostaa mobiilimaksulla. Teemme kovasti töitä lisätäksemme palveluun muutkin suomalaiset pankit, ja siitä voimme toivottavasti kertoa seuraavassa uutiskirjeessä.

 

Jos haluat pysyä tiiviimmin ajantasalla Bittirahan uusista tuotejulkaisuista, seuraa meitä Facebookissa ja Twitterissä.