Terve kasvu alkaa hitaasti – mutta bitcoinin kohdalla se voi olla suhteellista – Bitcoin markkina-analyysi 4.2.2020

Bitcoinin kurssi on vakautunut lähelle viimeaikaisen nousun huippua jo tovin ja tämä voi jatkua vielä muutaman viikon.

Valkoinen kiinteä kuukausittainen liikkuva keskiarvo on 6 kuukaudelta, keltainen 1 vuodelta, oranssi 2 vuodelta ja vihreä 3 vuodelta. Valkoinen pisteytetty keskiarvo on 200 päivältä ja pinkki viikottainen keskiarvo 20 viikolta.

Väleillä merkitty horisontaaliviiva vaikuttaa olevan tärkeällä tasolla, pohjimmainen viikkokynttilä heinäkuussa 2019 ja huippukynttilä lokakuussa 2019. Nyt meillä on viikottainen sydänlanka alueen läpi, mutta emme vielä sulkeneet kynttilää sen yläpuolelle.

Päiväkaavio kaikilla samoilla työkaluilla. Päiväkaaviossa näemme paremmin näiden liikkuvien keskiarvojen merkityksen, kuten viikottaisen SMA20:n (pisteytetty pinkki) ja päivittäisen SMA200:n (pisteytetty valkoinen).

Päivittäinen RSI pysähtyi toistaiseksi 70 kohdalla. Yli 70 on rallimoodin alue, josta kirjoitin edellisessä analyysissa.

Olemme tärkeiden liikkuvien keskiarvojen yläpuolella, mutta horisontaalinen resistanssi on pysäyttänyt meidät ainakin hetkeksi valkoisen väliviivan ja pitkän aikavälin 38,2% fibonacci-tasojen kohdalle. Tämä näyttää selkeältä korrektiolta suuremman nousutrendin sisällä.

Ehkä kurssi nousee kohti valkoista pisteytettyä päivittäistä SMA200-tasoa, en tiedä. Päivittäisen RSI:n täytyy usein mennä lähelle tai alle 50 jos se ei onnistu nousemaan 70 yläpuolelle.

Todennäköisimmältä näyttää, että nousu jatkuu ennemmin kuin myöhemmin ja tämän tapahtuessa se voi olla vahvempi kuin tähän asti. Kun $20k:n huippu rikotaan voi nousun nopeus kiihtyä uusiin sfääreihin.

Miksi bitcoin on hyvä sijoitus ja miksi tekninen analyysi toimii (yksinkertaisesti selitettynä)

Kirjoittaja on kirjoittanut yli sata bitcoin-analyysiä viiden vuoden aikana ja on hyvin kokenut bitcoin-treidaaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *