Kryptovalutaföreningen Konsensus rf har årsmöte och väljer ordförande

I årsmötet väljs en ny ordförande, vice ordförande och styrelse.

Kryptovalutaföreningen Konsensus rf som grundats ett år sedan håller sitt första årsmöte fredagen 29.3. Alla föreningens medlemmar är välkomna till mötet. Det är möjligt att bli medlem på Konsensus’ sidor. Konsensus har hittills inte haft någon medlemsavgift, men situationen kan ändras eftersom ärendet behandlas under mötet.

Första årsmötet som hålls i Helsingfors’ Berghäll innehåller också valet av en ny ordförande. Niko Laamanen som varit ordförande under första året ger platsen vidare åt nästa ledare. Vem som helst som är medlem i föreningen kan ställa upp som kandidat till ordförande.

I Konsensus’ Youtube-program som publiceras varje vecka presenterades tre ordförandekandidater. På videon nedan ser du deras intervjuer och mål för föreningens utveckling. Vid det här skedet har Bittirahas redaktion inte hört om andra möjliga kandidater. På Konsensus’ Youtube-kanal intervjuades tre ordförandekandidater Tomi Lind, Mikko Alasaarela och Rafael Eronen.

Du kan ansluta dig till Konsensus rf på föreningens hemsida. Språket är tills vidare finska och engelska, men innehåll kan också erbjudas på svenska ifall det önskas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *