Prasos vald till årets 2019 fintech-final

Prasos Ab har blivit vald till finalen av en tävling som söker årets revolutionäraste fintech-företag i Finland. Prasos är ett av sex företag som i förhandsröstning valts till finalen. De andra finalistföretagen är i alfabetsordning Bankify, cloudasset, Invesdor, Mash och Tomorrow Tech. Du kan bekanta dig närmare med företagen på helsinkifintechs sidor.

Ett råd som består av finansteknologisektorns investerare och experter väljer vinnaren 22. oktober i Future Digital Finance Forum -händelsen i Helsingfors. Enligt domarna betonas det i valet företagets vision, innovationer, företagsamhet och skalbarhet.

6 Revolutionary Finnish Fintech Companies
Prasos’ logo glänser bland sex fintech-finalister.

Det är inte förvånande för många som följt med Prasos att se företaget i finalen. Som Nordens största bitcoin-förmedlare har Prasos erbjudit trygga tjänster för både inhemska och internationella kunder sedan 2012. Stormiga uppgången av Bitcoin och kryptovalutor har också gett företaget och dess kunder stor tillväxt och framgång.

Prasos Ab blev nyligen första finska och tredje europeiska företaget som fått officiell betalinstitutslicens. Licensen som utfärdats av Finansinspektionen i Finland tillåter Prasos att erbjuda nya tjänster för kunder och förbättra samarbetet med traditionella finansoperatörer. Prasos’ huvudtjänster inkluderar Coinmotion, Bittiraha och Denarium.

Efter över sju års framgång tänker Prasos fortsätta växa och håller just nu på att expandera sina operationer i Europa. I andan av denna tillväxt strävar Prasos också efter vinsten i finalen som hålls 22. oktober.

Finalen tar plats i Helsingfors under en tvådagshändelse som samlar fintech-investerare, experter och hobbyister runt världen. Du kan registrera dig till händelsen här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *