Black Fridayn tarjoukset Bittirahan kaupassa

Black Fridayn hengessä Bittirahan kauppa tarjoaa viikonlopun ajan hyviä diilejä bitcoinia käsittelevästä kirjallisuudesta sekä kryptovaluuttalompakoista. Näillä hankinnoilla voit pelkän kuluttamisen sijaan päästä vauhtiin kryptovaluuttoihin sijoittamisessa ja varojen hallinnassa.

Ledger Nano S kryptovaluuttalompakko

Ledger Nano S kryptovaluuttalompakko on huippulaite kryptovaluuttojen säilyttämiseen. Se on markkinoiden myydyin hardware-lompakko ja myös Bittirahan kaupan halutuin tuote. Laite on tavallisen muistitikun kokoinen digitaalisella näytöllä varustettu huipputurvallinen kryptosäilö ja kategoriassaan edullinen tuote.

Black Friday tarjouksena Ledger Nano S nyt hintaan 59€ (normaalisti 69€). Tarjous voimassa maanantaihin 30.11. saakka.

Hanki Ledger Nano S tästä

Bitcoin-Standard Kirja

Bitcoin-kirjallisuus on vielä kapea genre ja suomenkielisten julkaisujen osalta puhutaan vain muutamista teoksista. Onneksemme Konsensus Network niminen yritys on toteuttanut parin viime vuoden aikana käännöksiä muutamista tärkeimmistä bitcoinia käsittelevistä kirjoista.

Saifedean Ammousin teos Bitcoin-Standardi on ehkä tärkein suomennettu bitcoin-aiheinen kirja. Ammous syventyy rahan olemukseen tarjoten laajan katsauksen siitä miten raha on syntynyt, kehittynyt ja muuttunut vuosisatojen kuluessa ja miten bitcoin on luonnollinen jatkumo rahan evoluutiolle.

Black Friday tarjouksena Bitcoin-Standardi nyt hintaan 29,90€ (normaalisti 43,90€). Tarjous voimassa maanantaihin 30.11. saakka.

Hanki Bitcoin-Standardi tästä

Avaa Coinmotion-tili huippudiilillä

Myös Coinmotion-tilin avaamiseen on tarjolla vuoden paras tarjous. Jos avaat tilin tämän viikonlopun aikana, niin saat käydä kauppaa loppuvuoden ajan 0,5 prosentin komissiolla.

Coinmotionin palveluvalikoima kehittyy jatkuvasti ja tänäkin vuonna on julkaistu paljon uutta. Tuoreena lisäyksenä löydät Coinmotion-sovellukset sekä Google Play että AppStore kaupoista. Lähiviikkojen uutuutena on luvassa kryptovaluuttojen väliset vaihtoparit.

Avaa Coinmotion-tili Black Friday tarjouksella tästä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *