Sijoitusehdotelma

Alkuperäinen artikkeli “Investment Proposal” löytyy LinkedInistä.

Minun nimeni on Henry Brade ja olen Prasos Oy:n toimitusjohtaja. Prasos on 3-vuotias suomalainen Bitcoin-startup.

Palveluihimme kuuluu Bittiraha.fi, joka on Suomen suurin Bitcoin-vaihtopalvelu ja Denarium, joka tuottaa uuden sukupolven Bitcoin-kolikoita sekä BTC Store, joka keskittyy Bitcoin-turvallisuustuotteisiin. Lisäksi ylläpidämme Pohjoismaiden suurinta Bitcoin-automaattien verkostoa, Bittimaattia.

Liikevaihtomme syntyy tällä hetkellä pääasiassa Bittiraha.fi:n vaihtopalveluista. Laskemme liikevaihdoksi ainoastaan vaihtopalkkiot, emme koko vaihtovolyymiä.

Käydään nopeasti läpi avainluvut:

  • Vuosittainen liikevaihdon kasvu 40k€ -> 200k€ -> 300k€
  • Bitcoin-vaihtoa 20 miljoonan euron arvosta tähän päivään mennessä
  • Tällä hetkellä noin 1 miljoonan euron verran bitcoin-vaihtoa kuukaudessa
  • 25 000 uniikkia asiakasta, yli 65 000 käsiteltyä tilausta
  • Rahoituksen minimitavoite 150k€, maksimi 500k€
  • Yhtiön valuaatio asetettu 2,75 miljoonaan euroon

Tässä esimakua siitä mitä on tulossa. Ensi viikolla julkaisemme ensimmäisen version meidän uudesta Pikaosto-palvelusta. Tälläistä palvelua ei ole ennen nähty missään. Palvelu on niin kitkaton, että se tulee yllättämään monia. Uusi palvelumme ei kysy mitään muuta kuin Bitcoin-osoitteen ja summan, ja se toimii välittömästi. Maksupalvelukumppanimme avulla pystymme julkaisemaan saman palvelun pian myös Iso-Britannian markkinoille.

Keskipitkällä tähtäimellä meillä on projekti käynnissä, mikä liittyy Bitcoin-transaktioiden prosessointiin ilman nettiyhteyttä. Meillä on tätä varten uniikki, täysin ennen näkemätön teknologia, jossa on merkittävää potentiaalia. Se voi auttaa tekemään Bitcoinista luotettavamman kehittyneissä maissa ja avata täysin uusia mahdollisuuksia kehittyvissä maissa. Tämän teknologian ensimmäisen version julkaisua suunnittelemme tämän vuoden kolmannelle neljännekselle.

Lisäksi tulevaisuuden suunnitelmiimme kuuluu turvallisen Bitcoin-holvin julkaiseminen, minkä avulla tavalliset ihmiset voisivat säilyttää bitcoinejaan turvallisesti. Tutkimme myös mahdollisuutta julkaista Bitcoin-pörssirahasto. Rahastoprojektia varten etsimme pankkitason kumppaniyritystä.

Lähestymistapamme on luoda kattava ekosysteemi, ja tarjota kaikki tarpeelliset palvelut kokonaisvaltaista Bitcoin-taloutta varten. Samanaikaisesti emme halua tuhlata resursseja projekteihin, jotka eivät tuota mitään lisäarvoa. Kehitämme liiketoimintastrategiaamme jatkuvasti löytääksemme ne palvelut joilla on potentiaalia suureen menestykseen.

Usein minulta kysytään miten aiomme kilpailla merkittäviä Bitcoin-yrityksiä kuten Coinbasea vastaan? Näkemykseni tähän on se, että suora kopioiminen ja kilpaileminen yrityksen kanssa, jolla on 100+ miljoonan rahoitus ja vakiintunut brändi tällä alalla – olisi lievästi sanottuna hankalaa.

Meidän lähestymistapamme on erottua olemassa olevista yrityksistä ja palveluista. Haluamme luoda uniikkia lisäarvoa palveluilla, joita mikään muu yritys tällä alalla ei tarjoa – varsinkaan ne yritykset joilla on tunnetumpi brändi kuin meillä.

Bittirahan kanssa olemme erottautuneet kokonaisvaltaisella lähestymistavalla. Bitcoin-portaalissamme on kaikki mitä suomalainen Bitcoin-käyttäjä tarvitsee: informaatiota, uutisia, blogeja, forumi, vaihtopalvelu, laskupalvelu, palkanmaksupalvelu ja kauppiaspalvelu – kaikki tutulla suomenkielellä.

Vaihtopalveluissamme on yksi aspekti, johon panostamme kaikista eniten. Se on kitkattomuus. Haluamme vaivata asiakasta mahdollisimman vähän rekisteröitymisillä, lomakkeilla ja muilla prosesseilla. Tulevassa Pikaosto-palvelussamme tulemme viemään tämän aspektin äärimmäisyyksiinsä – ja uskomme että tämä on jotain sellaista mitä Bitcoin-talous todella tarvitsee. Helppokäyttöisyyttä.

Suunnittelemme aktiivisesti yhtiömme kansainvälistämistä. Neuvonantajaryhmäämme on liittymässä useita kansainvälisiä tekijöitä. Yksi heistä työskentelee suomalaisen miljardiliikevaihdon omaavan yhtiön globaalin strategian johtajana. Neuvonantajaryhmällämme on merkittäviä kontakteja erityisesti kehittyvillä markkinoilla, mitkä ovat käytettävissä tulevia kansainvälistymisprojektejamme varten.

Tähtäämme kasvuun ja aiomme tosissaan haastaa Bitcoin-talouden suuria nimiä.

Jos olet kiinnostunut meihin sijoittamisesta, tutustu Invesdor-profiiliimme. Osakeantimme on avoinna 20.5. saakka.

Olen käytettävissä kysymyksiä ja keskustelua varten.

Henry Brade
[email protected]
+358415014485

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *